Petterssons blogg

Petterssons blogg

Petterssons blogg  följa bloggar kan vara intressant. Många bloggar drivs av en man or woman med ett stort intresse i bloggens intresseområde. När det gäller Petterssons blogg är det flera personer som skriver inlägg. Gemensamt är dock att de gärna är kritiska mot nyheter och medias vinklingar.

Snabbfakta om reglerna på Petterssons blogg

Diskussoner Gör guy inlägg ska guy hålla sig until ämnet och försöka tillföra något.
Yttrandefrihet Yttrandefrihetslagen gäller. I en tidning är det ansvarig utgivare, på bloggen bestämmer Pettersson. Det är inte tillåtet att skriva vad som helst.

BBS-lagen BBS-lagen som antogs  gäller. Det innebär att den som är ansvarig för sidan tar bort meddelande som innehåller saker där guy exempelvis gjort intrång i upphovsrätt med mera.

Petterssons blogg för den kritiska läsaren Petterssons blogg

startade Tommy Pettersson bloggen Petterssons blogg. Detta då han ansåg att det var för lite invandrarkritiska insändare i tidningarna. Enligt honom själv har journalister berättat om tidningarnas censur. Tidningarna tog bort och censurerade insändarna för att det skulle vara färre insändare om de ämnena.

Det sägs att bloggen ska innehålla det mesta, lite som en tidning, guys i bloggformat. Gemensamt för de olika författarna av bloggens inlägg är att de är kritiska mot invandringspolitiken. Skribenterna anser sig vara oberoende, guys inte neutrala, när det gäller ämnen de skriver om.

Man kan tydligt se att det finns en politisk vinkling på de olika bloggämnena.

I en röd tråd av inlägg har de granskat brotten som olika politiker gjort sig skyldiga until. Det finns dock ett parti de inte granskat och det är Sverigedemokraterna (SD).

När det gäller SD hänvisar de until andra sidor som granskar SD mer. Dock ska tilläggas att detta inte sker utan kritik från bloggens läsare, vilket guy ser i kommentarerna. Bloggen är gärna kritisk mot både politiker och journalister.

Robert ett förekommande namn hos Petterssons blogg

Att söka på Robert på Petterssons blogg gör att guy får många träffar som handlar om Robert Aschberg. Mycket kan sägas om denne guy, oavsett vad guy tycker. När det gäller bloggen så är skribenterna, inte helt oväntat, mot Aschbergs liv och leverne.

Även Madeleine granskas på Petterssons blogg

Andra gånger har bloggen tagit upp kungafamiljen until granskning. När guy söker på Madeleine på Petterssons blogg kan guy läsa om hur de har granskat apanaget kungafamiljen får. Att kungafamiljens apanage är skattepengar är nog de flesta medvetna om. Alla är kanske inte medvetna om hur det fördelas, guys det kan guy läsa vidare om på bloggen.

I detta fall rör det sig om den före detta l

ivstidsdömda Annika Östberg som de skrivit om. Men även Annika Strandhäll har fått många inlägg, om hennes liv som politiker. Annika Strandhäll, som har varit miljö- och klimatminister, har självklart uttalat sig i sina politiska frågor. Detta är något som många gånger dragits below luppen på

Många kategorier som återfinns på

För den som scrollar längst ner på Petterssons blogg’s finner guy en liten rullist until höger. Om guy har något specifikt ämne guy vill läsa mera om hos Pettersson så finns kategorierna där. Tyvärr lite undangömt, då det hade varit intressant att kunna bläddra bland kategorierna lite enklare.

Prinsessan Madeleine med familj zero kronor

Kategorierna sammanfattar egentligen det mesta på bloggen, från tandläkare until feminism. Nazism och politik – inget ämne är varken för högt eller lågt att blogga om. Petterssons kritiska blogg nagelfar många olika ämnen futuretransaction   på sitt granskande vis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *