Petter northug blogg

Petter northug blogg

Petter Northug setter stadig nye rekorder. Etter at han nylig debuterte som fyllekjører, sendte Audien i autovernet, stakk av fra åstedet, etterlot den skadede kameraten i bilen og løy below politiavhør satte han en new york rekord i norsk sportshistorie. Denne gangen utenfor skisporet.

Kanskje gjelder det også for skikonger?Petter northug blogg

Statsminister Erna Solberg var blant entusiastene som med moderlig omsorg og med tilgivelse i røsten håpet å se Petter snarlig tilbake i skisporet igjen. Andre mener at fengselsopphold vil gå hardt ut over treningen. Idrettsnorge vil bli skadelidende. Facebookgruppen; «For oss som støtter Petter Northug uansett» fikk over seventy five likes naked første uken.

Rettsfølelse, ethical og anstendighet settes på prøve når de gode oppfører seg dårlig. Bare guy er god i recreation er det visst ingen grenser for hvor stor drittsekk det er mulig å være, og fortsatt bli betraktet som en helt. Idrettsstjerner skulle gjerne være forbilder og idealer, guys Petter Northug demonstrer at gode sportsprestasjoner nødvendigvis ikke henger sammen med tilsvarende gode prestasjoner i privatlivet.

Et sterkt horoskop Petter northug blogg

Et slående trekk i horoskopet til Petter Northug er det såkalte «klyngemønsteret» hvor alle planetene befinner seg i en gruppe innenfor ninety grader av horoskopet. grader for å være eksakt, mellom Pluto på grader Skorpionen og Jupiter på grader Vannmann. Dette skaper en fortetning av energi. Personen vil som regel fokusere på ett felt, gå sterkt lodge for det med intensitet, fordypning og hele seg.

De to gruppene av planeter i henholdsvis Steinbukken og Skorpionen markerer seg også. Det kombinerer Steinbukkens ambisjoner, evne til hardt arbeid og målrettethet med Skorpionens stahet, intensitet og vinnerinstinkt. Det er ingen mellomting for Skorpionen, vinneren tar alt. Disse to gruppene forsterker hverandre da de er i et harmonisk forhold.

Mellom disse gruppene finner vi Skytten på Ascendanten.

Dette er videre ved til bålet for konkurranseinstinktet. Skytten vil være først i mål, stimuleres av kamp og ser ofte angrep som beste forsvar. Skytter er særlig kjent for å snakke rett fra leveren. Hemningsløs å los angeles tankene forlate munnen uten sensur eller hensyn til andres følelser har Petter Northug demonstrert ved flere anledninger.

Skytten har også et stort frihetsbehov. Petter northug blogg

Her kommer behovet for å være seg selv og ikke los angeles seg definere av andre i kraftig skvis fra begge kanter. Det kan muligens oppleves som å være i en skrustikke med et kraftig opprørsbehov til følge. Revolusjonsplaneten Uranus i Skytten i 1. hus er fenghetten som får det til å eksplodere. Fra tid til annen mister han kontrollen.

Det er en voldsom kraft og potensial i dette horoskopet.

Han har evnen til å power seg til det ytterste og har ved flere anledninger vist idrettsprestasjoner av nærmest overmenneskelig karakter i det han spurter lodge mot målstreken og tar ut de aller siste kreftene. Det er mye energi å håndtere, og det er nesten forståelig at det noen gang kan gå galt. Men denne gangen gikk det skikkelig ille.

Kommer han tilbake? Petter northug blogg

Pluto er i ferd med å passere over Petter Northugs Sol. Det kan ha en transformerende effekt hvor han skifter ham, går over på noe helt nytt og forlater skisporten, for å konsentrere seg om poker og andre fritidsinteresser. På den annen aspect med både Pluto, Mars, Månen og Jupiter i faste tegn, pluss hearthplace planeter i Steinbukken er det så mye stahet, utholdenhet og styrke at sannsynligheten er større for at han forblir med det han er flinkest til som er å stå på ski.

Han vil nok satse pa at tiden leger alle sar.

Neste gang han står på seierspallen har denne episoden glidd over i glemmeboken. Den har forsvunnet i fortrengningens sorte hull sammen med overbærenhet og påminnelser om at ingen er perfekte. Mest av alt bør vi ha skyldfølelse for å ha mobbet Petter Northug i et svakt og uheldig punkt i karrieren. futuretransaction Verden elsker en vinner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *